Pris

Swish: 123 307 71 53
Bankgiro: 5525–4999

Ska Du boka klass hos oss gör Du det lättast genom att gå via hemsidan eller i vårt bokningssystem Momoyoga. Om Du är helt ny hos oss behöver Du registrera Dig först.

Följ STEG FÖR STEG för registrering:

1. Börja här: https://www.yogatribe.nu/schedule
2. Välj valfri klass och tryck ”Boka”
3. Du slussas till vårt bokningssystem/Momoyoga och inloggning. Tyck på den blåa texten: ”Klicka för att registrera dig”
4. Fyll i formuläret och ange Din e-postadress
5. Gå till Din inkorg och tryck på bekräftalänken
6. Fyll i lite underlag till, samt ett eget lösenord (två gånger), sedan är du klar
7. Ladda gärna ner Momoyoga-appen (efter att har följt steg 1-6) för det är nu Du är redo att Boka Din plats på valfri yogaklass, workshop eller kurs.

MEDLEMSKAP du kan välja mellan är 1-, 3-, 6- och 12-månader, månadsvis autogiro, Drop-in eller 10-klippkort. Vi har ingen begränsning på varken antalet bokade klasser per vecka eller hur långt i förväg Du kan boka. Vi har däremot begränsat antar platser i shalan och vi är tacksamma för bokning och ev. avbokning i god tid. Om Du får förhinder, avboka gärna senast 4 timmar före klassen börjar. Annars maila eller sms:a oss. Sen avbokning, om Du har klippkort, kostar ett pass.

BETALNINGSSÄTT kan Du göra antingen med Swish, 123 307 71 53, eller med bankgiro: 5525–4999. I Momoyoga går det också betala elektroniskt, Visa, Mastercard, Google Pay eller Apple Pay. Vi är anslutna till EPASSI. Du kan nyttja Ditt friskvårdsbidrag genom att använda EPASSI-appen. Vid krångel och frågor gällande EPASSI kontakta oss.

KVITTO kommer Du åt på Momoyoga (logga in på datorn, Du hittar det ej i appen). Om Din arbetsgivare behöver ett specificerat kvitto hör av Dig, och vi mailar Dig ett sådant.

Tveka inte att höra av dig. Vi finns för att Du finns.

E-post: info@yogatribe.nu

Drop-in
220 kr
Boka ett yogapass
Köp
Veckokort
390 kr
Yoga obegränsat under en hel vecka
Köp
10-kort
1590 kr
Boka 10st yogapass
Köp
En månad
1090 kr
Boka obegränsat under en månad
Köp
3 månader
2790 kr
Boka obegränsat under 3 månader
Köp
6 månader
4890 kr
Boka obegränsat under 6 månader
Köp
12 månader
8490 kr
Boka obegränsat under ett helt år
Köp
Yogakurs/Nybörjarkurs
2490 kr
10 gånger
Köp
En månad (12 månader)
790 kr
(Bindningstid 12 månader)
Köp


Vi har alltid 10% student- och seniorrabatt (65+) på ordinarie priser på pass och medlemskap.

I studion säljer vi även:

Yogamatta (Yuman) 990kr
Rökelse 35 kr
Skrub 35 kr
Lokalproducerad sommar- och hösthonung 500 g 100 kr

Vilken yogamatta ska Jag välja?

Fundera först på: Vad behöver Jag? Hur ofta kommer mattan användas? Vill Jag ha en miljövänlig matta? Vad får den kosta? Hur ska mattan bäras och förvaras?

Det bästa är att prova flera olika yogamattor innan Du köper en. Den ska kännas bekväm och ge Dig ett bra grepp så Du inte glider.

Även i yogans värld är det så att Du får det som Du betalar för, både när det gäller hållbarhet, miljötänk och kvalitet. De billiga mattorna ger inte lika bra grepp vilket ofta gör att många glider när de svettas. Sedan betalar Du också för mönster och märken.

Tjockleken på Din yogamatta kan avgöra hur bekväm den känns. Är mattan för tunn kan Du få ont när Du sätter ner knä eller armbåge. Fördelen är att den väger mindre och den är lätt att bära.

De flesta vanliga yogamattor är tillverkade av plast eller gummi. Giftfria mattor av PVC är mer miljövänliga i vissa avseenden då de kan återvinnas. Det viktiga är att försäkra sig om att PVC-mattan inte innehåller något annat farligt ämne. Lite dyrare mattor testas i laboratorier för att garantera att de är fria från farliga ämnen. De kostar mer, men det är det värt för både Din och miljöns skull.

Strukturen på yogamattor varierar från helt släta till lite grövre varianter. Förutom att det påverkar hur mycket Du glider handlar det också om vad Du gillar och vad som känns bra mot kroppen. Vissa känns lite "klibbigare", andra hårdare och en del har en mjukare känsla. Om Du brukar glida på mattan, välj en gummi-, jute- eller bomullsyogamatta.

När Du vet vad Du behöver är det dags att välja vilken stil, färg och utseende Du vill ha. Ska Du ha din matta under en längre tid är det bättre att Du investerar i en som Du verkligen gillar – både för Din och miljöns skull!